VIP-pakettien verkkomyynnistä vastaa Ilves-Hockey Oy, y-tunnus 1604871-1. Tuotteiden hintaan lisätään arvonlisävero. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimitusehtojen muutoksiin.

Hospitalitypakettien varaus- ja peruutusehdot

Alustava tilaus tulee tarkistaa ja vahvistaa myyjälle, jonka jälkeen tilaus muuttuu sitovaksi, ja viralliset maksuja varausehdot astuvat voimaan. Varausmaksulla asiakas voi varata tuotteet itselleen. Asiakas voi perua tilauksensa loppulaskun eräpäivään saakka ilmoittamalla siitä kirjallisesti myyjälle. Tilaus katsotaan peruutetuksi myös, jos loppulaskua ei suoriteta eräpäivään mennessä tai yhden huomautuksen jälkeen. Varausmaksua ei palauteta. Varausmaksun summa on 20 % verottomasta loppusummasta. Varausmaksun arvonlisävero on 24 %. Varausmaksumahdollisuus on voimassa yli 10 000€ (alv.0%) tilauksille.

Mikäli asiakas peruu tilauksensa tai tilaus katsotaan peruutetuksi, on myyjällä on oikeus palauttaa tuotteet uudelleenmyyntiin. Loppulaskun suorituksen jälkeen tuotteella ei ole vaihto- tai palautusoikeutta, eikä jo tehtyjä suorituksia palauteta.

Mikäli kisat peruutetaan tai viranomaisten asettamien rajoitusten vuoksi ostettuja tuotteita ei pystytä käyttämään, palautetaan ostajalle hyvityksenä peruutetuista tuotteista suoritettu maksu.

Yleiset laskutusehdot: 14 pv netto tai sopimuksen mukaan. Mikäli varausmaksua on käytetty, loppumaksu erääntyy asiakkaan ja myyjän sopimuksen mukaan.

Myyjä toimittaa lähempänä tapahtumaa tilaukseen sisältyvät tapahtumaliput, oheismateriaalin sekä tarvittavan ohjeistuksen ilmoitettuun osoitteeseen. Myyjä pidättää oikeuden mahdollisiin paketin sisällön muutoksiin ja ilmoittaa tästä välittömästi tilaajalle.

Maksutavat

VIP-paketit maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla:

Verkkopankki: Aktia, Danske Bank, Handelsbanken, Nordea, Oma Säästöpankki, Osuuspankki, POP Pankki, S-Pankki, Säästöpankki, Ålandsbanken
Mobiili / muut maksut: MobilePay, PayPal, Pivo, Siirto
Luottokortti: Mastercard, Visa, Visa Electron
Lasku: Svea lasku, Svea erämaksu, Svea yrityslasku

Maksaminen tapahtuu Svea Payments Oy:n (aputoiminimi Maksuturva Group Oy) välityksellä. Lisätiedot maksamiseen liittyvissä asioissa Svea.com.